Veljko Mršić iz bolničke postelje: Ljudi, ne igrajte se sa koronom!

27.12.2020

13:21 >> 13:07

0

Hrvatski selektor imao par dramatičnih dana u borbi protiv virusa

Veljko Mršić iz bolničke postelje: Ljudi, ne igrajte se sa koronom!
Copyright MN Press

Selektor reprezentacije Hrvatske i trener Zadra Veljko Mršić hitno je na Badnje veče ambulantnim vozilom prebačen u Opštu bolnicu da bi pod nadzorom lekara nastavio borbu sa koronavirusom. Par dana bolničkih terapija i praćenje stanja od strane doktora i Mršić se već oseća bolje. Moglo bi se reći na osnovu njegovog dopisivanja sa Sportskim novostima da je najgore prošlo:

– Iskreno, malo sam “grogi”, valjda od pustih lekova, ali je konačno došlo vreme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpela. Po ko zna koji put želim ponoviti: ne daj Bože nikome! – napisao je Mršić

Pročitajte još

Hrvatski stručnjak apelovao je na sve građane da ozbiljno shvate neman od virusa i kao primer naveo bolesnika da svog kreveta. Mladog čoveka sa upalom pluća koja mu ne dozvoljava da hoda:

– Odmah do mene u krevetu leži mladi čovek s obostranom upalom pluća, koji juče, na Božić, nije mogao otići do kupatila jer ga je kašalj toliko mučio kad god bi pokušao da se uspravi. Zato je važno da svi shvate koliko je ovaj virus opasan. Ako sve opišem kroz kartašku igru briškulu onda to izgleda ovako: neko prođe lišo, a neko peška karika. Čuvajte se ljudi – poručio je Mršić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike