Sudbina Ljubiše Tumbakovićeva u rukama Nenada Bjekovića i Marka Pantelića

26.11.2020

17:13 >> 20:14

0

Rezime održanog Izrvšnog odbora FSS je da će sve biti poznato za 15 dana

Sudbina Ljubiše Tumbakovićeva u rukama Nenada Bjekovića i Marka Pantelića
Copyright MN Press

Ljubiša Tumbaković ostaje selektor Srbije još najmanje 15 dana. Isto važi i za sportskog direktora reprezentacije Vladimira Matijaševića. Obojica su podneli izveštaje članovima IO FSS, koji su u četvrtak popodne u Staroj Pazovi bili u prilici da se upoznaju ukratko sa razlozima neuspeha reprezentacije u kvalifikacijama za EP, kao i u baražu Lige nacija.

Pročitajte još: Sve tajne Maradoninog privatnog života

Kako saznaje 24sedam odluka članova Izvršnog odbora je da dvojica potpredsednika FSS Nenad Bjeković i Marko Pantelić prouče u narednih 15 dana njihove analize i da na osnovu njih daju svoje preporuke za sledeći sastanak “fudbalske vlade” Srbije.

MN Press

Razmatraće se učinak selektora i direktora pojedinačno, što znači da se nepoverenje može izglasati samo jednom od njiih, odnosno jedan može zadržati posao, kao što preporuka može glasiti daovaj tandem ne treba menjati.

Dakle, naredne dve nedelje oči javnosti biće uperene ka Panteliću i Bjekoviću, od kojih može doći i predlog za nova personalna rešenja. Članovi IO zadržavaju pravo da se ne slože sa njihovim izborom, tako da će predlog dvojice potpredsednika morati da dobije glasove većine. Izvršni odbor broji 15 članova.

Pročitajte još: Refik Šabanadžović za 24sedam o Maradoni: Takvih više nema, imao je dušu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike