Teo o Jokiću: Treba da ga podržimo, on je ambasador Srbije u SAD

23.06.2021

08:14 >> 08:15

0

Autor: Milan Nastić

Kapiten Srbije svestan je da je Nikola odigrao veliki broj utakmica i da mu treba odmor

Teo o Jokiću: Treba da ga podržimo, on je ambasador Srbije u SAD
Copyright MN Press

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić izjavio da treba podržati Nikolu Jokića u njegov odluci da ovo leto preskači reprezentativne obaveze.

– Ne mogu da govorim iz Jokinog ugla, jer nisam u njegovoj koži. Nisam imao priliku da odigram toliki broj minuta i utakmica u jednoj sezoni, nositi celu ekipu. Voleo bih da sam mogao da osetim i to. Siguran sam da je on dobro razmislio i doneo konačnu odluku za koju smatra da je najbolja po njega. Između ostalog i po tim. Ako je Jokić spreman 100 odsto, onda smo mi na deset stepenika iznad, bolji. Ako imamo Jokića koji je na 50 odsto – nije to to. Nama je potreban Jokić koji je 100 odsto spreman, da li će igrati ove ili sledeće godine, iskreno se nadam da hoće – istakao je Teo za Mozzart.

Pročitajte još

Iskusni plejmejker smatra da nacija ne treba da ga osuđuje, jer on ima sigurno svoje razloge.

– Žao mi je što dosta ljudi osuđuje njegovu odluku. Mogu donekle neke stvari da razumem, ali treba da mu pružimo podršku. On je naš ambasador u SAD, neko ko je napravio zasad sjajnu karijeru, treba da ima podršku svih nas i cele nacije.

Teo se osvrnuo i na njegov eventualni odlazak iz Virtusa, napominjući da još nije doneo konačnu odluku.

– Imam opciju izlaska iz ugovora, ali iskreno nisam trenutno razmišljao. Postoji čovek koji se bavi tim i u dogovoru s njim ćemo videti šta nam je raditi. Lepo mi je u Bolonji, ali o tom – potom – poručio je Teo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike