Teodosić vodio Virtus do drugog brejka u Milanu: Đorđevićevi momci u Bolonji mogu do trofeja

07.06.2021

21:15 >> 21:17

0

Autor: M. R.

U drugom meču ekipa iz Bolonje slavila - 83:72

Teodosić vodio Virtus do drugog brejka u Milanu: Đorđevićevi momci u Bolonji mogu do trofeja
Copyright Profimedia

Dva brejka Virtusa u Milanu. Košarkaši iz Bolonje su na sjajan način otvorili finalnu seriju protiv Olimpije Armani. Izabranici Aleksandra Đorđevića su večeras ostvarili i drugu pobedu na gostujućem terenu na krilima kapitena srpske reprezentacije Miloša Teodosića – 83:72 (16:21, 24:20, 18:18, 25:13).

Naredni meč u seriji se igra 9. juna u Bolonji, a posle toga četvrta utakmica je na programu 11. juna na istom mestu. Šampion će biti ekipa koja prva stigne do četiri trijumfa u seriji.

Pročitajte još

U drugoj pobedi je veliku ulogu imao Miloš Teodosić koji je završio susret sa 21 poenom, četiri skoka i pet asistencija. Na terenu je proveo nešto više od 22 minuta, a u poslednjoj četvrtini je ubacio bitne trojke. U dresu Virtusa je Riči postigao 15 poena, Belineli 13, a drugi srpski košarkaš Stefan Marković tri poena, uz četiri skoka i tri asistencije.

U poraženom sastavu najefikasniji je bio Šilds sa 16 poena i dva skoka. Rodrigez je ubacio 13 poena, a Panter 12 poena. Naš Vladimir Micov nije bio u sastavu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike