Novak presećan što je sin Stefan odgledao ceo meč: Srce mi je bilo puno, šteta što nije završeno savršenim scenariom (VIDEO)

25.04.2021

20:34 >> 20:38

0

Autor: N. St.

Đoković pričao o turniru i jednom posebnom navijaču

Novak presećan što je sin Stefan odgledao ceo meč: Srce mi je bilo puno, šteta što nije završeno savršenim scenariom (VIDEO)
Copyright MN Press

Ima Novak Đoković poseban odnos sa navijačima, posebno sa grupom „NoleFam“ koja ga podržava na svim turnirima. Ljudi iz raznih zemalja se trude da budu uz njega i da mu pomognu da pobeđuje. Upravo je zbog toga odlučio da im se zahvali na interesantan način.

Putem Instagrama je razgovarao sa jednom devojkom iz Argentine koja je jedna od vođa spomenute grupe.

– Svaki trening na koji dolazite da biste se javili, svi vi koji ste lojalni, ne mogu da vam zahvalim dovoljno na podršci koju mi dajete. Osećam to i to mi daje dodatni motiv i energiju kada sam na terenu. Kada god vidim poznata lica na tribinama i nadam se da ćemo se uskoro videti, nedostajete mi mnogo. Prošlo je godinu i po dana od kada nisam video nikoga iz „Nole fam“ grupe. Nadam se da ćemo se videti uskoro. Sviđaju mi se foto-albumi, sveske, lične poruke koje ste mi pisali. Znam da ste uložili vreme i energiju da napišete nešto lepo, zahvalan sam na tome – rekao je Novak.

Nažalost, Đoković je poražen u polufinalu turnira u Beogradu, ali je svu pažnju na tom meču ukrao njegov sin Stefan. Način na koji je podržavao tatu je obišao društvene mreže.

Razgovarali smo o tome supruga i ja. Bilo je neverovatno videti koliku je strast pokazao, koliko je skakao. Bio je to verovatno prvi put da je odgledao ceo moj meč i da je navijao, skakao. Za mene je to bilo fenomenalno, srce mi je bilo puno da ga vidim na tribinama. Srce mi se slomilo zbog poraza, jer bi tada scenario bio završen savršeno.

Nastavio je srpski as u istom dahu:

– Dugo je ostao budan kao i Tara, tako da je bilo potrebno vreme da legnu u krevet. Bili su ispunjeni raznim osećanjima i iskustvima. Stefan počinje da shvata ko sam ja na teniskom terenu i šta se dešava. Nije bio na mnogo turnira i mečeva do skoro. Bio je tu na završnoj ceremoniji na Vimbldonu i na nekim mečevima. Ovog puta je bio uključen u svaki poen. Bilo je neverovatno za mene kao oca da vidim tako nešto. To je jedan od mojih snova, da igram na vrhunskom nivou dok moja deca odrastaju i bodre me. Čini me ponosnim – završio je Đoković i dodao da se nada da će uskoro videti fanove na tribinama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike