Novaka i drugove samo pobeda zanima: Braća Rusi su pomogli, a sada sve zavisi od nas!

30.11.2021

13:35

0

Viktor Troicki je optimsta pred duel sa Kazahstanom u četvrfinalu Dejvis kupa

Novaka i drugove samo pobeda zanima: Braća Rusi su pomogli, a sada sve zavisi od nas!
Viktor Troicki - Copyright TSS

Srpski teniseri srećno su se plasirali u četvrtfinale Dejvis kupa i sutra (16.00) ih očekuje duel protiv Kazahstana za odlazak među četiri najbolje selekcije.

Kapiten naših momaka Viktor Troicki priznao je da su veliki pomoć imali od Rusije, ali da sada moraju da se oslone na same sebe. 

- I pored teškog poraza od Nemačke, ipak smo uspeli da stignemo u Madrid. U tome su nam pomogla braća Rusi, pratili smo taj meč, do kraja je bilo napeto. Moramo da priznamo da smo imali sreće, ali to sada moramo da gledamo kao nešto pozitivno, odnosno da iskoristimo na najbolji mogući način - poručio je Troicki.

Kapiten srpskih tenisera osvrnuo se i na meč sa Kazahstanom, napominjući da Srbija u tom duelu razmišlja samo o pobedi. 

- Juče smo stigli ovde, trenirali, momci su nastavili naporno da rade. Uslovi su slični kao i u Inzbruku, nije potrebana neka adaptacija. Sutra igramo protiv Kazhatsnaa, uradićemo sve što je do nas da slavimo. Njihova blaga prednost je što su oni već igrali u Madridu, ali mi smo na papiru favoriti. Daćemo sve od sebe da meč završimo posle singla. Najvažanije da je atmosfera u ekipi odlilčna i za nas je veoma važno da ponovo možemo da se borimo za polufinale Dejvis kupa - zaključio je Troicki.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike