Noletov najveći kritičar, na veoma čudan način, ipak priznao: Najbolji je teniser svih vremena!

14.11.2021

11:10

0

Autor: 24sedam

Mats Vilander je to mogao da kaže i na lepši način, ali i ovako je slatko

Noletov najveći kritičar, na veoma čudan način, ipak priznao: Najbolji je teniser svih vremena!
profimedia-0592430754 - Copyright Profimedia

Teniska sezona došla je do samog kraja. Za najbolje tenisere sveta ostao je još završni Masters u Torinu, uoči kojeg je Mats Vilander, ponovo, imao, blago rečeno, čudne komentare na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Prvi reket planete završava veoma turbulentnu godinu, u kojoj je, na poslednjem stepeniku ostao bez istorije, osvajanja zlatnog i kalendarskog slema, te rekordnog 21. grend slema.

Jedan od najvećih krivaca za to je i ruski teniser Danil Medvedev, koji je s Noletom u takmičarskoj godini na izmaku odigrao neke sjajne mečeve, dok su druženje van terena preneli i na profesionalni nivo, odradivši nekoliko zajedničkih treninga.

Ipak, takav odnos prvog i drugog tenisera sveta nije se dopao legendarnom Šveđaninu, koji je, na pomalo čudan način, ipak prevalio preko usana ono što je svima već duže vreme poznato. Ko je teniski GOAT!

- Nisam siguran da mi se sviđa što se Novak i Danil druže i treniraju zajedno. Mislim da je taj odnos, gledano na duže staze, dobar samo za Đokovića. Dok trenira sa njim, Novak uči o svom protivniku, dok Medvedev u isto vreme može da nauči samo da je Novak najbolji teniser svih vremena. Tako da, mislim da je to stvar koja trenutno pomaže samo Srbinu – kazao je Mats Vilander.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike