Ova baka iz Turske voli Novaka kao svog sina: Pogledajte kako su je iznenadili članovi porodice za rođendan (VIDEO)

08.11.2021

16:50

0

Ova baka iz Turske voli Novaka kao svog sina: Pogledajte kako su je iznenadili članovi porodice za rođendan (VIDEO)
keriman i nole - Copyright prinstcreen/Tanjug, AP

Njeno ime je Keriman Čakir. Nije poznato da li je u srodstvu sa najboljim turskim sudijom Džunejtom Čakirom, ali za ovu priču ta dilema uopšte nije ni bitna.

Ova gospođa iz Turske verovatno je najveći navijač Novaka Đokovića u toj zemlji od preko 80.000.000 staovnika. Za njenu ljubav prema srpskom teniseru znaju i njeni članovi familje, koji su joj rođendan ulepšali tortom, a na njoj montaža zajedničke fotografije sa najboljim teniserom sveta.

Keriman nije krila svoje odušvljenje, ali i malu dozu neprijatnosti kada je videla da su njeni najbliži napravili sliku sa Đokovićem i sve se to može lepo videti na snimku njene rođendanske proslave.

 

A ovu je njena poruke na Instagram profilu našeg tenisera napisane na engleskom i turskom jeziku (prenosimo je onako kako je prevodi "google").

- Dragi moj sine toliko te volim sine moj Noleee❤❤❤❤ dragi moj sine toliko te volim sine moj Noleee ❤❤❤❤ dragi moj sine toliko te volim sine moj Noleeee❤❤❤❤ volim moj dragi sine toliko ti sine moj Noleee ❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤ DA POSTANEŠ ĐOKOVIĆ, TREBA TI SRCE KAO POGON, TREBA TI JEDNA PODRŠKA DA PRESTANEŠ SA NERVIRANJEM - poručila je baka Keriman iz Turske najboljem reketu sveta.

prinstcreen/Tanjug, AP
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike