O Novakovoj povredi se oglasio i čuveni lekar! I on je spomenuo operaciju

05.06.2024

14:58

0

Autor: 24sedam

Zna se samo da je odustao od Rolan Garosa, ali i dalje ima mnogo nepoznanica

O Novakovoj povredi se oglasio i čuveni lekar! I on je spomenuo operaciju
Copyright Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias

Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa zbog povrede kolena, a o najaktuelnijoj sportskoj temi pričao je i profesor dr Dragan Radovanović. Kako je objasnio, nemamo dovoljno preciznijih informacija kako bi se davale prognoze.

- Teško je ovako govoriti sa manjkom informacija, jer povrede meniskusa su jako različite i postoji čitav dijapazon.

MN Press
 

Od težine povreda zavisi i težina hirurške intervencije, a od težine hirurške intervencije zavisi i dužina oporavka, od mesec dana do nekoliko ili više meseci. Ovako spekulisati zaista je nezahvalno - rekao je profesor dr Radovanović o povredi Novaka Đokovića.

Čuveni lekar, koji je predsednik zdravstvene komisije OKS, ujedno i predsednik Crvenog krsta Srbije, istakao je da se iskreno nada da će srpski teniser biti spreman za Igre u Parizu.

- Ono što sam ja video, to je da je on povređen negde početkom drugog seta, da je izdržao ceo meč, da je dobio na kraju taj meč i da je ipak odigrao. Iskreno se nadam ili je to možda preterana želja da u to verujem, da nije teža povreda meniskusa, ali da sigurno zahteva hiruršku intervenciju kako bi se on što pre vratio i kako bi što pre mogao da se takmiči, ali više ćemo znati kad budemo imali imali informaciju o težini njegove povrede - istakao je profesor dr Radovanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike