Navijači besni na Rolan Garos zbog Novaka: Lažete da mu želite sve najbolje!

05.06.2024

08:33

0

Autor: A. S.

Povreda nikoga nije ostavila ravnodušnim

Navijači besni na Rolan Garos zbog Novaka: Lažete da mu želite sve najbolje!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Odustajanje Novaka Đokovića sa Rolan Garosa zbog povrede meniskusa, nikoga nije ostavilo ravnodušnim, naročito što je zbog povrede pod upitnikom nastavak sezone u kojoj će se između ostalog održati i Olimpijske igre.

Bila je to teška odluka nakon meča osmine finala i pregleda magnetnom rezonancom, a navijači su naročito besni na organizatore.

Đoković se ranije žalio na uslove u Parizu i kvalitet podloge, odnosno da šljaka nije dovoljno vlažna, a potom je na terenu u tri dana proveo devet sati, i završavao mečeve kasno u noć.

Jasno je da Novak nije imao dovoljno vremena za oporavak, pa je tako i došlo do povrede, a zvanični nalog Rolan Garosa uputio mu je podršku i lepe želje, ali je njihova objava samo izazvala  reakciju navijača.

- I dogodine spremite ovako terene! Treba da vas tuži! - jedan je od komentara, a potom su usledili i oštriji:

- "Vi ste odgovorno za ovu povredu. Šta je bio problem sa zalivanjem terena? Šta je sa rasporedom", "Terate ga da igra do četiri ujutru, pa sad glumite dobre momke", kao i "Prestanite da lažete da mu želite najbolje".

Pred Novakom je sada izazovan period i trka sa vremenom kako bi se na vreme oporavio i učestvovao na Olimpijskim igrama koje se u avgustu održavaju u Parizu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike