Alkaraz želi Novaka što pre na terenu: Da svi ponovo uživamo u njegovom tenisu!

05.06.2024

07:28

0

Autor: A. S.

Veliki rivali, ali je veliko i poštovanje

Alkaraz želi Novaka što pre na terenu: Da svi ponovo uživamo u njegovom tenisu!
Karlos Alkaraz - Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Novak Đoković je zbog povrede bio primoran da se povuče sa Rolan Garosa. U meču osmine finala, stradao je meniskus, pa neće braniti titulu u Parizu, a sada je pred njim period oporavka, kako bi u najboljem redu dočekao Olimpijske igre.

Povlačenje prvog tenisera sveta, iznenadilo je mnoge i izazvalo brojne reakcije. Karlos Alkaraz je sinoć savladao Stefanosa Cicipasa i stigao do polufinala, ali je nakon susreta sa Grkom, najpre govorio o Novaku.

- Bio sam iznenađen što se povukao sa turnira nakon što sam gledao meč juče. Završio je igrajući sjajan tenis. A priori, nije osećao bol na kraju meča. Bilo je iznenađenje što se povukao, ali dogovorio se sa timom i doktorom. Tenis je takav, morate da se suočite sa tim. To što nemate Đokovića na turniru, malo je frustrirajuće za navijače - rekao je jedan od predvodnika mlađe generacije i dodao:

- Video sam da je povreda meniskusa, nisam znao koliko je ozbiljna povreda, ako mi kažete da postoji ruptura. Nisam lekar niti znam koliko dugo će biti van terena. Rupture nikada nisu dobre vesti. Sve što mogu da kažem sada je da se nadam da će brzo da se oporavi brzo. Pokazao je mnogo puta da se vraća mnogo jači posle povreda i da to radi brzo. Želim mu da se što pre oporavi i vrati na teren. Da svi možemo da uživamo u njegovom tenisu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike