Novak nije ljudsko biće! Vilander promenio ploču, pa poručio Đokoviću da ide kući i čuva decu!

03.06.2024

11:29

0

Autor: A. S.

Šveđanin opet iznenadio

Novak nije ljudsko biće! Vilander promenio ploču, pa poručio Đokoviću da ide kući i čuva decu!
Đoković i Vilander, arhiva - Copyright Profimedia

Veliki šampion Mats Vilander na tekućem Rolan Garosu ishitrenim i čestim izjavama na račun Novaka Đokovića, privlači dodatnu pažnju.

Nedavno je Šveđanin kritikovao najboljeg tenisera sveta, a nakon meča između Novaka i Lorenca Musetija, u kome je Đoković slavio nakon preokreta posle pet setova, usledila je pohvala.

- Novak Đoković ne zna kada je poražen i postaje zver kad je suočen izazovima velikih mečeva – rekao je Mats Vilander i dodao:

- Čovek nije ljudsko biće, postaje zver na najboljim terenima na svetu; savršen primer šta veliki šampioni mogu da urade čak i kada stvari ne idu kako treba. To je jedan od razloga zašto je i dalje tu i zašto i dalje obara rekorde, jer ga u stvari i ne zanima obaranje rekorda, zanima ga samo da pobedi Musetija. Kaže, 'Da, znam da sam oborio još jedan rekord', ali za njega je svakodnevni posao ono što je toliko neverovatno i što mi nismo mogli. Ima 37 godina i još uvek živi dan za danom, trenutak za trenutkom. Kako to radiš, Novače? Posle ovakvog meča, pomislili biste 'Idi kući, Novače. Imaš decu kod kuće'. Ali on to odbija da uradi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike