Italijani skandalozno vređali Novaka, hoće li ATP reagovati!? Nisu verovali da se čuje - Pošalji ga u ludnicu, mora da umre! (VIDEO)

03.06.2024

08:29

0

Autor: A. S.

Užasno

Italijani skandalozno vređali Novaka, hoće li ATP reagovati!? Nisu verovali da se čuje - Pošalji ga u ludnicu, mora da umre! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Uspeo je Novak nakon mnogo muke da se plasira u četvrto kolo Rolan Garosa, namučio ga je Lorenco Museti u pet setova, ali je pobeda upisana, pa će već danas igrati sa Franciskom Serundolom.

Međutim, ono što se događalo tokom meča sa Italijanom izazvalo je veliku pažnju i reakciju javnosti. 

Naime, na Rolan Garosu su kod trenera u "boksu" postavljene kamere i mikrofoni, pa se u svakom trenutku može čuti šta govore. Tako su zabeležene i brojne uvrede na račun srpskog tenisera.

U nekoliko navrata moglo se čuti kako Simone Tartarini i Korado Baracuti, očigledno nesvesni da su snimljeni, vređaju Đokovića. Navijači koji su sedeli u njihovoj neposrednoj blizini su na društvenim mrežama nizali ono što su čuli, pa su istakli i da je jedan od njih dvojice čak vikao da "pošalje Đokovića u ludnicu" i da "mora da umre".

 

 

Šta god da su mislili, to nije rečnik koji odgovara sportskim manifestacijama, pa je pitanje da li će i kako ATP odreagovati.

A ni to nije bilo sve, nešto ranije tokom meča, iz boksa Italijana se moglo čuti "Hajde, gotov je za 15 minuta!" i "Nateraj ga da se kreće, gotov je. Nek se povuče!". Ali, Novak je tada stekao dodatnu motivaciju i do kraja meča, razbio rivala.

 

 

Posle svega, na konferenciji za medije nije želeo da kaže nijednu ružnu reč o rivalu i njegovom timu, baš naprotiv.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike