Novak nije drugačiji! Vilander se vratio u red kritičara Đokovića!

01.06.2024

09:21

0

Autor: A. S.

Kratko je trajala mirna faza

Novak nije drugačiji! Vilander se vratio u red kritičara Đokovića!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Pohvale legendarnog Matsa Vilandera na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića su kratko trajale.

Uvek je Šveđanin bio oštriji kada je Novak u pitanju, osporavao je pobede i uspehe, a onda na kratko, nizao pohvale. Međutim, ponovo se predomislio, pa je iskoristio nešto slabije rezultate Đokovića kako bi ponovo krenuo sa udarcima.

Tokom Rolan Garosa, Vilander piše kolumnu za "Lekip" u kojoj je između ostalog napisao da je Novak običan teniser, koji se ne izdvara od drugih.

- Za razliku od Federera i Nadala, čiji je jedinstven stil igre bio nedodirljiv za protivnike, protiv Đokovića nije tako teško igrati kada nije na sto odsto mogućnosti. Njegove lopte su tako tehnički čiste, nisu nikakav problem za protivnike. U ovom trenutku svi veruju da mogu protiv njega. Nije Novak postao prosečan igrač, ali nije više ni drugačiji u odnosu na ostale tenisere na turu - napisao je Šveđanin.

S obzirom da je kolumna samo lično mišljenje autora, jasno je da je Vilander ponovo u red onih koji kritikuju i ne vole Srbina. Do kada će potrajati ova faza, ostaje nam da vidimo, a Đoković se u međuvremenu fokusirao na teren i narednim meč, u trećem kolu ga očekuje Lorenco Museti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike