Oglasio se Novakov naredni protivnik u Parizu: Nikada nismo igrali, ovo je za mene prava premija, pričamo o najboljem na svetu!

02.06.2024

22:49

0

Autor: G. F.

Fransisko Serundolo poručuje da ide da igra "svoj tenis" i da Đoković ne sme da oseti njegovu slabost

Oglasio se Novakov naredni protivnik u Parizu: Nikada nismo igrali, ovo je za mene prava premija, pričamo o najboljem na svetu!
Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković sledeći meč na Rolan Garosu igra sa Argentincem Farnsiskom Serundolom.

Nikada ranije se nisu sastali, Nole ima ulogu favorita, kao i u svakom meču, a Serundolo izjavama daje do znanja da se raduje meču koji sutra neće početi pre 15.00 na stadionu Filip Šatrije.

- Pričamo o najboljem teniseru sveta. Nikada nismo igrali, biće to prava premija za mene. Da dobijem šansu da igram protv njega, jer ne znam da li ću imati šansu za to u budućnosti. Verujem u sebe, želim da vidim kako je igrati protiv najboljeg!

Serundolo je gledao Novakove mečeve u Parizu i zna šta može da očekuje, ali i šta ne sme da mu se desi.

 

 

- Znamo za šta je sve on sposoban. Gledao sam prve mečeve, diže nivo igre. Biće zaista divna prilika da igram protiv najboljeg, nadam se da ću biti spreman za taj izazov. Ne smem da pravim mnogo neiznuđenih grešaka. Kada neko kao Novak oseti tvoju slabost ili pronađe neku manu, onda to kazni. Ima sve u svojoj igri, može da radi sve sjajno, duge lopte, kratke, drop-šotove. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike