Baš isprozivao Novaka: Nikada Đokovića nisam video tako nemoćnog!

22.03.2024

13:41

0

Bivši američki teniser opleo po najboljem igraču sveta

Baš isprozivao Novaka: Nikada Đokovića nisam video tako nemoćnog!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Još se ne stišava bura zbog šokantnog poraza Novaka Đokovića od 123. igrača sveta Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa, a tom temom se bavio i legendarni američki teniser Endi Rodik.

Nekada prvi igrač sveta smatra da je neshvatljivo da je Nole odigrao tako katastrofalan duel, napominjući da je Srbin u tom okršaju imao neverovatne gafofe.

- Mnogo je Novak imao loših procena. Od toga da je donosio pogrešne oduke, prvo pogrešiš oko toga šta je tvoj protivnik uradio. Nakon toga svađaš se sa sudijom, a najveća zamerka mu je ta što je posle meča pri rukovanju imao onakav odnos prema protivniku, kome je ovo bila najveća pobeda u karijeri. Dao je sebi dosta autogolova u tom meču - poručio je Rodik.

Njemu i dalje nije jasno kako je Đoković odigrao tako loš meč, dozvolivši Nardiju da se razigra na terenu.

- Stvarno mi nije jasno kako je Novak odigrao tako loš meč u Indijan Veslu. Dao je protivniku da razigra. Đoković je sve vreme bio u defanzivi, nije izgledao na tenisera, koji je takvih mečeva imao na desetine u svojoj karijeri. Barem je on, neko ko se nikad ne predaje. Pogledajte samo neke od klipova sa tog meča, i sve će vam biti jasno. To je osetio Luka, i video je da može da savlada Novaka - zaključio je Rodik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike