Noletov najveći navijač ima posebnu poruku za njega! Otopićete se i da ste santa leda! Mali Riki istinski obožava Đokovića! (VIDEO)

22.03.2024

08:32

0

Autor: A. S.

Zbog njega je stigao i u Majami

Noletov najveći navijač ima posebnu poruku za njega! Otopićete se i da ste santa leda! Mali Riki istinski obožava Đokovića! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, omiljen je među decom koja posećuju turnire, ali i prate tenis ispred TV-a. Kao što su nekada, dok igraju košarku ispred zgrade, uzvikivala imena Divca, Đorđevića, Danilovića, sada je Đoković njihov heroj.

Među decom koja obožavaju Novaka nisu samo ona iz Srbije ili sa Balkana, već je i jedan klinac, koji je sada i poznat kao jedan od najvećih Novakovih navijača, mali Riki.

Mali Riki je sa porodicom više puta bio na Novakovim mečevima, a svojim gestovima i navijanjem, privlačio je pažnju javnosti i izazivao veliko oduševljenje.

Sada je u Majamiju i šalje poruku Đokoviću.

 

 

- Čista ljubav za Đokovića od Rikija. Zdravo Đokoviću! U Majamiju smo, ako želite da igrate tenis sa svojim najvećim malim obožavaocem - navodi se u opisu video snimka.

Naime, šestogodišnji Riki trenira tenis, a da mu je Novak omiljeni, može se videti na svakom koraku, pa je tako na snimku koji je osvanuo na mrežama, upitao majku kako se piše "Đoković", a potom na kutiji žvaka ispisao poruku.

- On je moj omiljeni igrač - rekao je mališan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike