Nole ide na Šest kraljeva slem! Milionska zarada samo za učešće, zna se i cifra za šampiona spektakla u Rijadu!

06.02.2024

23:02

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta učestvovaće na egzibicionom turmiru u finišu sezone sa još četiri grend slem prvaka i jednim potencijalnim

Nole ide na Šest kraljeva slem! Milionska zarada samo za učešće, zna se i cifra za šampiona spektakla u Rijadu!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, posle gubitka trona na Australijan openu, puni baterije za nastavak sezone u kojoj ga očekuje i jedan spektakulatni egzibicioni turnir.

Nole će krajem takmičarske godine krenuti put Saudijske Arabije, gde će pored još četiri grend slem šampiona i jednom potencijalnog, biti protagonista „Šest kraljeva slema“.

Od ranije je poznato da bi srpski as, uz Rafaela Nadala, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva, Janika Sinera i Holgera Runea na teniskom kompleksu u Rijadu trebalo da se pojavi u oktobru mesecu, a engleski mediji došli su i do saznanja o ciframa koje bi trebalo da inkasiraju učesnici turnira, plus iznos nagrade namenjene pobedniku turnira.

Briitanski "The Telegraph" saznao je da će svaki učesnik inkasirati po 1,5 miliona dolara samo za dolazak na „Šest kraljeva slem“, dok pobedniku turnira sleduje i dodatnih šest miliona dolara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike