Novak i Nadal, ponovo oči u oči! Definitivno se sprema spektakl!

06.02.2024

07:51

0

Autor: A. S.

Strahovalo se da ih više nećemo gledati zajedno, ali...

Novak i Nadal, ponovo oči u oči! Definitivno se sprema spektakl!
Rafael Nadal i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Priželjkivali su iskreni navijači tenisa još jedan veliki okršaj Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, ali se Španac povukao sa Australijan oepna. Strahovalo se da zbog povreda, a i godina obojice tenisera, legendarni duel više nikada neće gledati, ali...

Krajem godine Rijad će biti domaćin egzibicionog turnira, a organizatori su potvrdili da će učestvovati Novak Đoković, Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune!

 

 

Tačan datum još uvek nije potvrđen, jasno je da je egzibicija, i da ti dueli neće biti ni približno onim finalima na grend slem turnirima, ali, javnost će moći da se podseti i uživa u tenisu dvojice velikana!

Egzibicija će nositi naziv "Šest kraljeva slema", a za sada je jasno da će se igrati u oktobru.

Biće to okršaj velikih grend slem šampiona, a interesantno da od šestorice tenisera jedino Holger Rune još uvek nije osvojio trofej nekog od najvećih turnira.

Inače, odluka da se ova egzibicija igra u Saudijskoj Arabiji naišla je kao normalan sled događaja, pa posle velikog ulaganja domaćina u fudbal, organizovanje trka Formule 1, sada je na red došao i tenis, a Rafael Nadal je nedavno postao ambasador tenisa u ovoj zemlji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike