Zna se gde Novak leči rane iz Australije! Indijski političar slučajno otkrio Noletovu destinaciju posle Australijan opena!

29.01.2024

22:18

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta rešio da uzme malo duži odmor posle gubitka trona u Melburnu, a sada se zna i gde će puniti baterije za nastavak sezone

Zna se gde Novak leči rane iz Australije! Indijski političar slučajno otkrio Noletovu destinaciju posle Australijan opena!
Novak Đoković - Copyright MN Press

Kada je malo ko očekivao takav epilog, Novak Đoković je izgubio tron na Australijan openu. Nole je prvi grend slem u sezoni završio porazom u polufinalu od kasnijeg šampiona Janika Sinera, posle čega je odlučio da uzme malo duži odmor kako bi se oporavio i napunio baterije za nastavak sezone.

A sada se zna i na kojoj destinaciji će Nole to uraditi. I to sasvim slučajno, pošto je to otkrio indijski političar M. K. Stalin.

Naime, premijer pokrajine Tamil Nadu se na društvenim mrežama pohvalio slikom u društvu Novaka Đokovića, ispod koje je napisao:

- Iznenađenje na nebu. Sreo sam tenisku legendu Novaka Đokovića na putu za Španiju – napisao je Stalin.

Sada je jasno i da će Novak period oporavka od grend slema u Melburnu odraditi u svojoj vili u Marbelji, gde će, izvesno, početi i pripreme za prvi naredni turnir koji će igrati – Indijan Vels.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike