Novak priznao da je iz godine u godinu sve teže: Tari je ispao zub, a ja nisam bio tu...

27.01.2024

15:34

0

Autor: A. S.

Noletu je porodica najvažnija

Novak priznao da je iz godine u godinu sve teže: Tari je ispao zub, a ja nisam bio tu...
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, eliminisan je u polufinalu Australijan opena. Bolji od srpskog tenisera bio je Janik Siner i to prilično ubedljivo, 3:1.

Novak je tako propustio priliku da osvoji 11. trofej u Melburnu, ujedno i 25. grend slem trofej, a pre meča sa mladim Italijanom, u kome su svi očekivali Đokovićev trijumf, on je razgovarao za jednu poznatu australijsku televizijsku stanicu i tom prilikom naveo da je iz godine u godinu sve teže.

- Nije lako, da budem iskren. Zaista mi je sve teže po tom pitanju kako vreme prolazi. Australija je dugačak put, možda i najduži koji imamo čitave godine. Biti daleko od njih pet sedmica je zaista mnogo - počeo je Novak razgovor, pa nastavio o Stefanu i Tari:

- Moj sin sada je star devet godina, a ćerka ima šest godina. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zubić, a ja nisam bio tu da to vidim. Ali sve je u balansu.

Uprkos problemima u kojima je bio u januaru 2022. godine, kada je deportovan iz Melburna, taj grad ima posebno mesto u njegovom srcu.

- Očigledno da zbog tenisa i svog uspeha koji sam ovde imao, to mnogo znači. Svaki put kada stanem na terene Rod Lejver Arene, ja oživljavam memorije koje imam iz prethodnih godina i sve kroz što sam prošao. Hoću da kažem da sam uživao svake godine, osim one jedne. Tu sam se kratko zadržao - zaključio je Nole.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike