Novak je bio nesposoban da reaguje! Bivša najbolja teniserka sveta oplela po Đokoviću - Pokazao je negativne znakove!

27.01.2024

09:21

0

Autor: A. S.

Kada ne ide, kritike se nižu

Novak je bio nesposoban da reaguje! Bivša najbolja teniserka sveta oplela po Đokoviću - Pokazao je negativne znakove!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Eliminacija Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena iznenadila je javnost. Janik Siner je u petak bio bolji rival u Melburnu, ali se od Novaka očekivalo da nastavi pohod na 11. titulu.

Međutim, ovog puta je morao da pruži ruku odličnom mladom Italijanu koji je slavio sa 3:1, a nakon meča, mnogi su se utrkivali da kritikuju Đokovića. 

Nekada najbolja teniserka sveta Žistin Enan razočarana je nastupom prvog tenisera sveta.

- Đoković je imao dosta problema protiv Frica sa brejk loptama. Pokazao je nekoliko negativnih znakova tokom Australijan opena. Svi znamo njegovu sposobnost da se stalno vraća. To je činio u nekoliko navrata tokom turnira. Danas nas je iznenadio nedostatak reakcije - rekla je Belgijanka i dodala:

- Sinerov nivo je bio veoma, veoma dobar i to smo očekivali. Ali broj neiznuđenih grešaka, sporost Đokovića, ta njegova nesposobnost da reaguje... To je bilo nešto što nismo predviđali. Đoković je bio dovoljno lucidan da to kaže. Ali to ništa ne umanjuje činjenicu da se divite protivniku i kažete: 'Ovo je jedan od mojih najgorih Grend slem mečeva' Mislim da je to istina - istakla je Enan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike