Novakove reči mi mnogo znače! Mladi teniser pre toga dobro preznojio najboljeg na svetu!

14.01.2024

17:34

0

Autor: D. N.

Dvostruko mlađi Hrvat uspeo da oduzme jedan set prvom na ATP listi

Novakove reči mi mnogo znače! Mladi teniser pre toga dobro preznojio najboljeg na svetu!
Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Mladi hrvatski teniser Dino Prižmić je namučio Novaka Đokovića, koji ga je posle meča prvog kola Australijan opena i pohvalio. Prižmić je uspeo da oduzme jedan set najboljem na svetu, pa  će ovaj duel pamtiti zauvek.

- Ponosan sam na sebe i na svoj prvi nastup na grend slemu. Uživao sam u igri protiv najboljeg tenisera svih vremena. Mislim da sam mnogo naučio od Novaka, nastaviću da radim i napredujem. Dobio sam dosta komplimenata, zaista to cenim.

Njegove reči mi mnogo znače, znam da sam dao sve od sebe. Hteo sam da prikažem najbolju igru, da pobedim i da uživam - rekao je Prižmić na konferenciji za medije i dodao da je počeo da trenira u Splitu.

- Počeo sam da igram ozbiljniji tenis i nadam se da ću motivacijom da nastavim dalje. Rođen sam u Splitu, tamo je atmosfera...

Siguran sam da imam taj mentalitet. Došao sam da dam sve od sebe, da vidim gde je moj tenis u odnosu na Novaka. Podrška navijača mi je dosta značila - dodao je 18-godišnji hrvatski teniser koji je u Melburn došao kao 178. na ATP listi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike