Zašto mrze Đokovića? Pokušao je da bude Rodžer i Rafa! Conga objasnio kako je nastao problem na relaciji navijači - Novak

20.12.2023

11:12

0

Autor: A. S.

Francuz smatra da onaj Nole s početka karijere i ovaj danas nisu isti

Zašto mrze Đokovića? Pokušao je da bude Rodžer i Rafa! Conga objasnio kako je nastao problem na relaciji navijači - Novak
Novak Đoković - Copyright Profimedia

U svetu tenisa i dalje je velika enigma zašto deo javnosti ne gotivi Novaka Đokovića. Srbin je, kako na terenu tako i pored njega, mnogo puta i na mnogo raznih načina pokazao svoje kvalitete, kako ljudske, tako i sportske, međutim, među navijačima i dalje ima onih koji ga ne poštuju.

Naime, Đoković nije među omiljenima, a mnogo puta su navijači na turnirima prema njemu bili i neprijateljski nastrojeni.

Više puta je bio na meti provokacija i raznih uvreda, a njegov nekadašnji rival Žo Vilfred Conga smatra da je Novak napravio veliku grešku još na početku.

- Zašto neki mrze Đokovića? Mislim da je razlog to što je imao period kada nije želeo da bude svoj. Pokušao je da bude Rodžer Federer ili Rafael Nadal. Trebalo da bude to što jeste od samog početka. Mislim da je danas takav - rekao je Conga u jednom podkastu i istakao da bi Đoković, da je ranije prigrlio svoj "ratnički imidž", bio više cenjen.

- Danas je on svoj, potpuno iskren, i zato ga mnogi ljudi cene. On više ne radi stvari kako bi ga više cenili, već zato što to stvarno želi - reao je Conga.

Kako je Francuz dodao, ulogu u celoj priči imalo je njegovo detinjstvo.

 

 

- Na trenutak je poželeo da pobegne od te ratničke slike, jer je Srbin koji je preživeo teške stvari u detinjstvu. Dakle, on je ratnik i trebalo je tako da se predstavi od početka. Mislim da bi ga mnogi zbog toga voleli - zaključio je Conga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike