To me je toliko razbesnelo, da sam morao sve da osvojim u Americi! Novaka je jedan poraz toliko boleo, pa je proradila dodatna motivacija!

11.12.2023

10:04

0

Autor: A. S.

Njemu nikada ne nedostaje želje za pobedom, pa i kada su rivali mlade nade ili iskusni dugogodišnji protivnici

To me je toliko razbesnelo, da sam morao sve da osvojim u Americi! Novaka je jedan poraz toliko boleo, pa je proradila dodatna motivacija!
Alkaraz i Đoković, finalisti Vimbldona 2023. godine - Copyright Profimedia

Konačno je osvanuo veliki intervju Novaka Đokovića - 60 minuta, a najbolji teniser sveta je razgovarao sa Džonom Verthajmom i otkrio brojne detalje iz života i karijere koji do sada nisu bili poznati.

Dotakao se i uloge porodice u motivaciji na terenu, rivalstvu sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, ali i verovatno najveće drame u karijeri i deportaciji iz Australije.

Naravno bilo je govora o aktuelnostima, pa je tako komentarisao i rivalstvo sa mladim teniserima, koje predvodi Karlos Alkaraz. Španac je naneo jedini poraz Novaku na grend slemu ove sezone i to u finalu Vimbldona, a Đoković o 20-godišnjem teniseru ima samo reči hvale.

- On je kompletan igrač kakvog nisam godinama video - konstatovao je Novak, pa se dotakao finala u Londonu i neverovatne energije i motivacije koju je potom dobio:

- Da, apsolutno, bilo je tako. I u pravu si, jer me je to toliko razbesnelo (smeh) da sam morao da osvojim sve na američkom tlu, što sam i učinio. To je sjajna prilika za mene da se ponovo resetujem i zaista guram više nego ikada - naveo je prvi teniser sveta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike