Kecmanović miran i srećan pošto je Srbiji doneo bod: Gubio sam ranije ovakve mečeve, baš sam zadovoljan

23.11.2023

23:10

0

Autor: P.K.

Miša se oseća sjajno u Malagi

Kecmanović miran i srećan pošto je Srbiji doneo bod: Gubio sam ranije ovakve mečeve, baš sam zadovoljan
Kecmanović slavi pobedu - Copyright TANJUG/TSS/STARSPORT/SRĐAN STEVANOVIĆ/bs

Srbija je pobedila dva puta Veliku Britaniju – prvo Miomir Kecmanović, pa Novak Đoković – i tako obezbedila plasman u polufinale Dejvis kupa. Dubl će verovatno predati i čuvati snagu za polufinale protiv Italije.

Obojica naših tenisera su odigrali sjajan meč, a pogotovo je oduševio Kecmanović, koji je odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri.

I on je bio zadovoljan posle toga.

- Definitivno je sjajan osećan osećaj dobiti ovakav meč, pogotovu posle sezone kakvu sam imao. Znate, gubio sam ovakve mečeve barem šest ili sedam puta ove godine, i to sa 7:6 u trećem setu. Zato sam zahvalan što sam odigrao dobro i pobedio ovog puta.

A sezona je zaista bila turbulentna. Bilo je dobrih mečeva, pobeda nad favoritom, ali i brdo ispadanja u prvom kolu…

- Od Stokholma, na kraju sezone, počeo sam da igram kao ranije. Nisam uradio ništa ludo, ali sam imao top 10 pobedu. Druge nedelje, tri seta protiv istog protivnika. Onda u Parizu smo imali tesan meč. Mislim da u dvorani igram mnogo bolje.

Atmosfera u Malagi?

- Bilo je veoma tesno i atmosfera je učinila da tako bude. Bilo je mnogo više tenzije nego da je običan ATP meč ili bilo koji drugi. Celokupna situacija, ono za šta igramo i za koga igramo, učinila je da sve bude još specijalnije. Srećom, sve je otišlo u mom pravcu. U važnim momentima sam ostao fokusiran, miran i srećan sam što sam Srbiji doneo prvi poen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike