Kecmanovićeva partija života! Miša doneo Srbiji vođstvo u strašnom duelu sa Drejperom!

23.11.2023

20:34

0

Autor: G. F.

Fantastičan tenis odigrao je naš as u četvrtfinalu Dejvis kupa

Kecmanovićeva partija života! Miša doneo Srbiji vođstvo u strašnom duelu sa Drejperom!
Miomir Kecmanović - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Dejvis kup reprezentacija Srbije blizu je plasmana u polufinale!

Sve zasluge za to idu na račun Miomira Kecmanovića, koji je odigrao možda i najbolji meč u životu i savladao Džeka Drejpera sa 2:0 u setovima.

 

 

Kakav smo tenis gledali u prvom susretu četvrtfinalna Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije! Fantastičan! Kecmanović je briljirao, ali ni Drejper nije mnogo zaostajao po kvalitetu tenisa. Delovalo je na startu meča da će ta "ludačka" energija s kojom su počeli borbu polako izvetriti, ali to se nije desilo sve do poslednjeg poena!

To što su Kecmanović i Drejper prikazali u Malagi ove večeri ličilo  je na finale nekog grend slem turnira. Dva taj-brejka, uzbuđenja na pretek, majstorija i nestvarnih poteza koliko hoćete... sve je to stalo u dva sata i jedan minut vrhunske teniske predstave.

Ali o poenu iz taj-brejka drugog seta pri rezultatu 2:2 na servis Drejpera sigurno će se dugo pričati. To što je Kecmanović uradio graniči se sa magijom! Ovakav lob, uz takav trzaj rukom, ma neverovatno! Pogledajte i uverite se i sami!

 

 

Miša je odradio lavovski posao, dokazao da je selektor Viktor Troicki bio u pravu kada je odlučio da njega stavi na teren protiv Drejpera i otvorio vrata polufinala Srbiji.

Na redu je Novak Đoković koji igra sa Kameronom Norijem u drugom meču.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike