Bivši teniser mora na sud! Lepa Araseli iznela dokaze zbog kojih je reagovala i policija!

23.11.2023

10:26

0

Autor: D. N.

Argentinac je svojevremeno trenirao Miomira Kecmanovića

Bivši teniser mora na sud! Lepa Araseli iznela dokaze zbog kojih je reagovala i policija!
Copyright MN Press

David Nalbandijan je u ozbiljnom problemu, pošto ga je bivša devojka optužila za špijuniranje pošto je u svom stanu pronašla kameru. Araseli Torado je sada pružila i konkretne dokaze pa su se u priču uključili i policija i Ministarstvo pravde. Tako da će bivši teniser morati i na sud.

Ovo je samo nastavak priče o 41-godišnjem Nalbandijanu i njegovoj bivšoj devojci, 29-godišnjoj manekenki.

Torado je u pre nekoliko meseci (u trenutku raskida) podnela prvu prijavu, pošto je navela rekavši da ju je Nalbandijan uznemiravao u aprilu ove godine. Posle toga je i prekinula vezu, ali je tada policija odlučila da odbaci optužbe jer nije bilo dovoljno dokaza.

Sada su se pojavili novi dokazi. Njen brat je u ventilacionom otvoru pronašao kameru, za koju je pretpostavila da ju je tu ostavio i njen bivši dečko, Nalbandijan. Reč je o kameri koja je bila povezana na internet i koja je mogla da šalje slike na mobilni telefon.

Torado je onda ponovo otišla u policiju uz više dokaza. Imala je i audio snimak u kojem Nalbandijan priznaje da je postavio kameru, ali i rekao da je nikada nije koristio. Bez obzira na sve, to je bilo dovoljno da policija pokrene novu istragu.

Arhentinac se sa terena povukao pre deset godina, uz 11 ATP titula. Nijedna od njih nije bila na Grend slemu, mada je igrao u finalu Vimbldona. Najbolji rang mu je bio treće mesto na ATP listi.

Kao trener je radio i sa našim teniserom Miomirom Kecmanovićem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike