Nole ne mora da brine, legenda italijanskog tenisa tvrdi: Siner pobeđuje Runea!

16.11.2023

20:00

0

Autor: A. Š.

Adrijano Panata veruje da njegov zemljak neće kalkulisati, te da će trijumfom otvoriti Đokoviću vrata polufinala

Nole ne mora da brine, legenda italijanskog tenisa tvrdi: Siner pobeđuje Runea!
Adrijano Panata - Copyright Profimedia/Fabio Patamia/IPA Sport

Dugo Novak Đoković nije bio u situaciji da konačan ishod nekog takmičenja ne drži u svojim rukama. Ipak, to se prvom reketu sveta dogodilo na ovogodišnjem Završnom mastersu, na kojem mu posle tri odigrana meča „visi“ plasman u polufinale.

Poraz od Janika Sinera u drugom kolu grupne faze, pa današnji izgubljeni set u duelu sa Hubertom Hurkačom, doveli su Noleta u situaciju da mu mesto u završnim borbama za poslednji trofej u sezoni zavisi od ishoda meča u kojem se sastaju Siner i Holger Rune.

Novaka dalje vode trijumf italijanskog tenisera, koji u večerašnjem meču nema nikakav takmičarski motiv. Ipak, srpski as ne bi trebalo previše da brine, jer će, kako tvrdi legenda italijanskog tenisa Adrijano Panata Siner sigurno trijumfovati.

- Janik je bolji od Danca, bez dileme… Rune je odličan igrač, zna kako da napravi probleme Janiku, ali je Siner superiorniji, kompletniji u svakom aspektu igre. A, pre svega u glavi. A ona je u tenisu sve – kazao je Panata.

Poslednji italijanski teniser koji je bio u Top 4 na svetu pre Sinera bio je toliko oduševljen izdanjem njegovog mladog zemljaka u trijumfu protiv Đokovića, da mu je posle meča rekao kako je upravo on Noletov naslednik…

Večeras ima najbolju priliku da to i dokaže… Jer, Novak sigurno ne bi ušao u meč kalkulantski…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike