Nole zna šta hoće: Želim da kreiram svoju istoriju!

11.11.2023

10:20

0

Đoković veruje da će 2023. godinu završiti kao najbolji teniser sveta

Nole zna šta hoće: Želim da kreiram svoju istoriju!
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Michel Euler

Novak Đoković je pred početak Završnog mastersa u Torinu u intervju za zvanični sajt ATP istakao da mu je cilj da prvi bude na kraju godine.

- Cilj je da završim sezonu kao prvi na svetu, nadam da ću uspeti. Potrebna mi je jedna pobeda, pa se nadam da će se to desiti. Naravno, voleo bih i da osvojim turnir - poručio je  najbolji teniser sveta.

Đoković je otkrio da je postigao više nego što je očekivao u karijeri, ali da i dalje voli da se takmiči i da ga to čini srećnim.

- Volim da se takmičim, volim sport. To mi je zaista najveća motivacija. Postigao sam mnogo rekorda, oborio sam mnogo rekorda i to je sjajno. Čak i da napustim tenis, kada razmišljam o svemu što sam uradio, mogu biti izuzetno zadovoljan. Tako da nemam pritisak da nastavim da se takmičim, ali i dalje imam želju. Igram na veoma visokom nivou, tako da su rekordi očigledno tu i kao velika inspiracija, bez sumnje. I dalje želim da kreiram sopstvenu istoriju i istoriju tenisa i kako bih video koliko daleko mogu da idem - zaključio je Novak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike