Juventus nema dilemu - Novak osvaja Završni masters! Duci i Kostić naučili saigrače! (VIDEO)

09.11.2023

10:29

0

Autor: A. S.

Znaju u Torinu ko je najbolji

Juventus nema dilemu - Novak osvaja Završni masters! Duci i Kostić naučili saigrače! (VIDEO)
Dušan Vlahović - Copyright Printscreen/twitter/Olly_Tennis_

Novak Đoković u narednim danima igra Završni masters turnir u Torinu, a samo jedna pobeda biće dovoljna da potvrdi prvu poziciju na ATP listi i stigne do magične brojke od 400 nedelja na vrhu! Naravno, ambicije su da osvoji turnir, pa je sada sve podređeno tom rezultatu.

A njegov pohod na titulu ne prati se samo u teniskom svetu, već su sve oči javnosti uprte u njegov put, naročito one u Torinu.

Tako je Juventus iskoristio priliku da proveri za koga njegovi igrači navijaju na završnom turniru, a očekivano ili ne, Dušan Vlahović i Filip Kostić su imali velikog uticaja na saigrače.

Srpski fudbaleri su uvek isticali da prate Noleta, a tome su naučili i saigrače, koji su u konkurenciji osmorice najboljih tenisera današnjice, podršku pružili Srbinu.

Na treningu italijanskog kluba, većina igrača upitana je ko će osvojiti prestižan turnir, a najčešći odgovor je Novak!

 

 

Prvi u kadar je stao Filip Kostić, koji je odmah istakao da navija za Novaka, što je potvrdio i Vlahović, a zatim i nekolicina igrača stare dame.

Naravno, bilo je i onih koji su glas podrške pružili Karlosu Alkarazu ili Italijanu Janiku Sineru, a bilo je i onih koji ne prate tenis, pa su svoju podršku usmerili ni manje ni više Rodžeru Federeru, Andrei Agasiju i Pitu Samprasu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike