Amerikanac pohvalio Novaka kao nikada do sada, odmah usledilo - Neko mu je hakovao profil!

05.11.2023

09:03

0

Autor: A. S.

Rotenberg gotovo nikada ne priča pozitivno o Srbinu, pa je iznenadio i tenisku javnost

Amerikanac pohvalio Novaka kao nikada do sada, odmah usledilo - Neko mu je hakovao profil!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković izborio je finale mastersa u Parizu i tako ostao u igri za prvo mesto na ATP listi na kraju sezone, a danas od 15 sati, očekuje ga duel sa Grigorom Dimitrovim.

Biće to okršaj dvojice dobrih prijatelja pre svega, pa tek onda rivala sa tura, a Novak do meča sa Bugarinom nije imao lak put. U polufinalu se namučio sa Andrejem Rubljovim, pa je tek nakon preokreta i tri seta obezbedio pobedu, ali sada sledi fokus na borbu za 40. masters titulu.

Njegov meč sa ruskim teniserom nikoga nije ostavio ravnodušnim, a od onih koji su se oglašavali na društvenim mrežama, javnost je sigurno najviše iznenadio američki novinar Ben Rotenberg.

Rotenberg je u javnosti poznat kao jedan od glavnih Novakovih kritičara, a ovog puta je uputio pohvale, što je iznenadilo čitavu Tviter zajednicu.

 

 

- Zaista mislim da ljudi ne cene koliko je Đoković stariji od ostatka ATP tura. Đoković ima 36 godina. Niko drugi u Top 16 nije stariji od 27. Pa ipak, on je još uvek nedodirljivi broj 1 - napisao je Rotenberg uz fotografiju Novaka sa masaže uoči starta trećeg seta sa Rubljovim.

Ali, već u narednom komentaru, Amerikanac je imao šta da doda:

- Ova velika razlika postavlja pitanje i generaciji tenisera rođenoj u periodu od 1988-1995 godine. Da li su oni zapravo bili istorijski loši i da li je i to pomoglo da dominacija velike četvorke traje toliko dugo? - aludirao je Rotenberg na slabiju konkurenciju.

A njegovo oglašavanje izazvalo je i komentare ostalih korisnika Tvitera, pa su se neki čak i našalili.

- Ben je na drogama. Ili je neko hakovao njegov profil? - glasio je jedan od komentara na Benove objave.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike