Nole hodajući "gugl translejt" Čuvena svađalica Mekinro želeo da mu se prevedu njegove psovke na srpskom (VIDEO)

15.09.2023

10:50

0

Autor: D. P.

Intervju emitovan na "ESNP Plus"

Nole hodajući "gugl translejt" Čuvena svađalica Mekinro želeo da mu se prevedu njegove psovke na srpskom (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Legendarni Džon Mekinro napravio je intervju sa Novakom Đokovićem koji je emitovan na kanalu "ESPN Plus", a tokom razgovora dva velika prijatelja su po običaju pronašli i temu koja ih je zabavila i nasmejala.

Mekinro je kao igrač bio poznat po tome da se i bez razloga često svađao sa sudijama oko njihovih odluka, a naročito je bio žestok kada bi osetio da je pravda bila na njegovoj strani.

U takvim situacijama nije birao reči koje je izgovarao sudijama, a udaranje reketom po mreži, sudijskoj stolici, o podlogu - to se podrazumevalo i čekalo, jer su u takvom njegovom ponašanju tada mnogi videli šou.

Mekinroa je zanimalo tokom intervjua da vidi kako bi neke njegove "fraze" izgledale na srpskom ili italijanskom, ali je Nole odabrao da mu prevodi na svoj maternji jezik.

 

 

Tokom razgovora Mekinro i Đoković su se dotakli problema sa vizom u Australiji, pa finala protiv Rodžera Federera na US Openu 2011. godine kada je Švajcarac propustio da iskoristi dve meč lopte, pa je izgubio taj duel kojeg danas navijači smatraju jednim od najuzbudljivijih u istoriji tenisa.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike