Đoković je spreman za Špance, ali vam neću reći hoće li igrati! Troicki miran pred duel sa Crvenom furijom!

15.09.2023

10:31

0

Autor: G. F.

Pobeda nas vodi u narednu rundu takmičenja

Đoković je spreman za Špance, ali vam neću reći hoće li igrati! Troicki miran pred duel sa Crvenom furijom!
Viktor Troicki - Copyright TSS

Iako je do početka meča Srbije i Španije u Dejvis kupu ostalo samo nekoliko sati još nije poznato koji će teniseri zaigrati u našem timu.

Ono što je važno je da su svi spremni, a selektor Viktor Troicki istakao je da i on i igrači znaju ko će igrati, samo to ne želi da saopšti pre nego što bude morao.

- Odlučio sam, svi znaju ko će igrati, ali to još ne mogu da saopštim. Uvek je sjajno što u našem timu imam veći izbor. Laci je bio malo slabiji u prvom setu ali posle je ušao u ritam protiv nezgodnog Korejca. Trenirao je sa Novakom, oseća se sjajno. Kecmanović je dobro igrao, odgovara mu podloga, Lajović je isto bio dobar prvog dana - rekao je Troicki, pa prokomentarisao poraz Crvene furije u prvom kolu.

- Iznenađeni smo da su Španci izgubili od Češke sa 3:0. Očekujem da će njihov tim biti dosta izmenjen protiv nas. Naravno mi sada imamo pomoć Novaka Đokovića koji je u Valensiju došao u sredu i već dva dana trenirao. Biće spreman za ovaj meč. Uzdamo se u njega, ima neverovatan skor u Dejvis kupu i siguran sam će nam pomoći. I ostali naši igrači su spremni - istakao je Troicki.

Meč Srbije i Španije, koji počinje u 15.00 je od presudnog značaja za naše rivale. Ukoliko Orlovi pobede plasiraće se u narednu rundu takmičenja, a Španci će biti eliminisani.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike