Novače, da li je bilo neophodno? Sramota! Svi su videli Đokovićev odgovor, a niko provokacije Amerikanca...

09.09.2023

11:59

0

Autor: A. S.

Ponovo je Nole na udaru kritičara

Novače, da li je bilo neophodno? Sramota! Svi su videli Đokovićev odgovor, a niko provokacije Amerikanca...
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Bezobrazno i arogantno ponašanje Bena Šeltona u polufinalu meča sa Novakom Đokovićem, izazvalo je krajnju reakciju srpskog tenisera, koji je po trijumfu simulirao da telefonira, pa je na kraju i spustio slušalicu.

Novak je na konferenciji "mrtav ladan" istakao da je to video od rivala u četvrtfinalu, nakon trijumfa nad Frensisom Tijafom, ali to nije bilo dovoljno da ga ne napadnu.

Jutro nakon meča, novinari iz svih delova sveta su odreagovali jer je 36-godišnji Novak uzvratio na provokacije mladog Amerikanca, ali niko od njih nije pomenuo ponašanje Šeltona tokom meča, kao i nakon duela sa Tijafom.

Tako je Kristofer Kleri, novinar Njujork Tajmsa, napisao:

- Da li je ovo zaista bilo neophodno?

Usledio je komentar i brazilskog novinara Gašpara Ribeira Lanke, osnivača magazina "Reket.

 

 

- Po mom mišljenju, potpuno nepotrebna proslava 36-godišnjeg Novaka Đokovića nakon što je pobedio 20-godišnjeg Bena Šeltona. Igrao je svoj najveći meč karijere pred domaćom publikom i nijednog trenutka nije izrazio nepoštovanje prema njemu.

Usledili su potom i komentari Novakovih navijača koji su aludirali da je srpski teniser bio provociran, ali novinari nisu bili saglasni sa tim.

Uprkos ovakvoj situaciji i to što je ponovo na udaru, Novak će se sada fokusirati na finalni meč koji je na programu u nedelju od 22 sata, a rival će mu biti Danil Medvedev.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike