Nole šokirao publiku u Njujorku! Pogledajte kako je "spustio" mladog Amerikanca, uradio mu ono što je Ben sunarodniku! (VIDEO)

09.09.2023

08:23

0

Autor: A. S.

Niko nije očekivao ovakav kraj polufinala

Nole šokirao publiku u Njujorku! Pogledajte kako je "spustio" mladog Amerikanca, uradio mu ono što je Ben sunarodniku! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Savladao je Novak Đoković Bena Šeltona bez većih problema i trzavica u polufinalu US opena, pa će u nedelju od 22 sata igrati za 24. grend slem titulu i to sa Danilom Medvedevim. Rus je rano jutros bio bolji od Karlosa Alkaraza, i tako sprečio očekivani derbi meč.

A što se Novakovog polufinala tiče, osim što je srpski teniser dominirao, jedan detalj je obišao svet.

Naime, Šelton se u ovom okršaju nije ponašao lepo i sportski, a Novak je pronašao način kako da ga postavi na svoje mesto.

Đoković je rešio da trijumf proslavi na identičan način kao što je to Šelton učinio u četvrtfinalu - signalizirao je kako spušta telefonsku slušalicu i prekida vezu, što je šokiralo navijače u Njujorku.

 

 

Bilo je jasno da je Novak imao neki valjan razlog zašto se baš odlučio da načini identičan potez kao Šelton protiv Frensisa Tijafoa, a sigurno da je ponašanje mladog Amerikanca tokom meča, jedan od razloga.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike