Došao je i taj dan: Novak posle dve godine kročio na tlo Amerike!

13.08.2023

09:00

0

Srpskog tenisera očekuje Masters u Sinsinatiju, a onda i US open

Došao je i taj dan: Novak posle dve godine kročio na tlo Amerike!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Došao je i taj trenutak, da Novak Đoković ponovo kroči na tlo Amerike, i to posle dve godine zabrane zbog toga što se nije vakcinisao.

On je sleteo u Sinsinati gde ga ove nedelje očekuje Masters, poslednja provera pred US open, koji startuje krajem avgusta.

Đoković je odmah otišao da odradi trening, kako bi osetio teren na kojem će igrati, ali tamo ga je dočekao veliki broj fanova, koji su tražili da se slikaju sa njim, ili da dobiju autogram. 

Naravno, Nole je svima izašao u susret, a u Ameriku došao sa trenerom Goranom Ivaniševićem, koji će sa njim biti na ova dva predstojeća veoma važna turnira.

Srpski teniser će tako pokušati da osvoji 38. Masters u karijeri, i tako u odličnom raspoloženju dočeka poslednji grende slem u sezoni.

Inače, Novak turnir počinje od drugog kola, u prvom će biti slobodan, mada treba istaći da mu žrbe nije bio naklonjen i da ima izuzetno težak put do finala.

Treba istaći, da je Nole posle izgubljenog finala u Vimbldonu, otišao u Crnu Goru i Hrvatsku gde se odmarao, i na taj način punio baterije za turnire koji su pred njim do kraja godine.  

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike