Posle skandaloznog snimka, sama sebi skočila u usta! Bivša teniserka ponovo o videu u kojem deci pokazuje slike obnaženih žena (VIDEO)

10.08.2023

14:26

0

Autor: 24sedam

Tamara Bojanić odavno aktivna na društvenim mrežama, pa i na "Onli fansu"

Posle skandaloznog snimka, sama sebi skočila u usta! Bivša teniserka ponovo o videu u kojem deci pokazuje slike obnaženih žena (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/dzoker_mim

Tamara Bojanić je pre nekoliko dana dospela u žižu javnosti zbog skandaloznog snimka koji je podelila na društvenim mrežama. Bivša crnogorska teniserka je sa suvozačem pokazivala maloletnim dečacima slike obnaženih žena.

Međutim, Bojanićeva je ubrzo objavila novi snimak u kojem demantuje sve ovo. Ali se nedugo zatim na Instagramu pojavio i "kombinovani" snimak. Prvo je objavljena njena izjava u kojoj sve poriče, a zatim i ponovljeni snimak iz automobila.

Da su ovo neka druga, ranija vremena, kada nisu postojali video-snimci, pa da shvatimo Bojanićevu, a ovako...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dzoker (@dzoker_mim)

Podsetimo, prema podacima sajta WTA, poslednji meč je odigrala u maju 2015. godine u Tunisu, a najbolji plasman na svetskoj rang-listi je 1021. mesto, i to u aprilu iste godine.

Nedugo zatim je prestala da se bavi tenisom i okrenula se društvenim mrežama. Otvorila je i profil na poznatom sajtu za odrasle "Onli fans".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike