Beretini u vezi sa "žderačicom sportista": Opasna Italijanka ima iza sebe brak sa poznatim fudbalerom i još par velikih skalpova

10.04.2023

15:37

0

Autor: D. P.

Negativno utiče na njegovu tenisku karijeru

Beretini u vezi sa "žderačicom sportista": Opasna Italijanka ima iza sebe brak sa poznatim fudbalerom i još par velikih skalpova
Melisa i Mateo nedavno na plaži u Majamiju - Copyright Profimedia

Italijanski teniser Mateo Beretini (26) negirao je da njegova ljubavna veza sa TV zvezdom Melisom Satom (37) negativno utiče na njegovu tenisku karijeru.

Beretini je prošle godine bio šesti na svetu, ali Italijan više ne igra nakon što se razvila njegova veza sa Melisom i zato je sada 22. na ATP listi!

Čak je i legendarni italijanski teniser Nikola Pjetranđeli nedavno kritikovao Beretinija, navodeći da on nije sto odsto posvećen sportskom životu.

Ipak, teniser ironijom i smehom komentariše navode da priče da je u vezi sa 11 godina starijom ženom koju bije glas da je "žderačica sportista".

 

Devojka Beretinija bila je udata za Kevina-Princa Boatenga. Pre nemačkog reprezentativca imala je ljubavnu aferu sa Kristijanom Vierijem, a posle njega i vezu sa poznatim ženskarošem sa Đanlukom Vakijem.

Ova veza sa teniserom traje već tri meseca i već dobija negativan publicitet u Italiji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike