Za Slovakinju kažu da je glavni razlog Brejdijevog razvoda od Žizel, sada skandalizuje svet pričom o grudima!

27.03.2023

10:42

0

Autor: D. P.

Veronika Rajek devojka od skandala

Za Slovakinju kažu da je glavni razlog Brejdijevog razvoda od Žizel, sada skandalizuje svet pričom o grudima!
Copyright Instagram printscreen

Bivša slovačka misica Veronika Rajek nastavlja da privlači pažnju svetskih medija nakon što su je neki označili kao glavnog krivca za slom braka NFL legende Toma Bredija i prelepe Brazilke Žizel Bundšen.

Rajekova pokušava da intrigira i Brejdija, ali zasad ovo dvoje nije uhvaćeno jedno pored drugog u nekom paparaco lovu na poznate, niti je izašao novi trač.

Ipak, Slovakinja i bez toga puni stranice američke štampe svojim fotografijama i izjavama:

- Ljudi nisu verovali da sam stvarna. Mislili su da sam kompjuterizovana, neka vrsta robota. A najviše mi je smetalo to što su mislili da moje grudi nisu bile prave. Toliko sam bila iritirana da sam otišla kod svog doktora da uradim test i dokažem da nemam implantate, nema ožiljaka i sve je 100 posto prirodno. Doktorka je i sama bila iznenađena jer je mislila da sam bila podvrgnuta operaciji. Rekla mi je da su to najlepše prirodne grudi koje je videla - priča Rajekova za američki "Sun".

Još dva priznanja Rajekove su došla u istom intervjuu. Ljubav prema Brejdiju nije ništa novo, ali druga informacija bila je šokantna:

Da, volim Brejdija. Ja sam biseksualka. Žene su mi uvek slamale srce, i to mnogo boli. Sa njima je mnogo drame jer smo iste!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike