Brazilska odbojkašica priznala dve stvari: Odbila Nejmara i 50 puta više zarađuje od "Onlyfans" fotki nego od sporta (FOTO)

31.05.2023

14:37

0

Autor: D. P.

Logične su proporcije

Brazilska odbojkašica priznala dve stvari: Odbila Nejmara i 50 puta više zarađuje od "Onlyfans" fotki nego od sporta (FOTO)
Copyright Instagram printscreen

Brazilska dobojkašica Kejla Alves postala je veoma popularna zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama.

Ona igra libera u timu Osaska, ali kako sama priznaje, mnogo više zarađuje od svojih fotografija na "Onlyfans" nego kao profesionalna odbojkašica.

Prema njenim rečima, prihodi su sa te strane čak 50 puta veći nego od sporta:

- Smatram sebe profesionalnim sportistom, ali stvari oko sajta su počele snažno da se razvijaju. Tako sam počela da obraćam malo više pažnje na svoju paralelnu karijeru. Hteli mi to ili ne, ovo je moj najveći prihod danas. Smatram sebe sportistom i to je doprinelo rastu mog imidža na internetu.

Kejla previše voli odbojku da bi je napustila. Ipak, popularnost je došla zbog izgleda i slobodnijih fotki, pa zato danas često gostuje u TV emisijama ili se pojavljuje u najpoznatijim magazinima.

Nedavno je dospela zbog sestra bliznakinje Kejt, koja takođe igra odbojku, zbog veze sa Nejmarom. Navodno je poznati Brazilac ponudio sestrama "druženje", ali je bio odbijen, jer su Alvesove procenile da su i bez njegovog uticaja dovoljno popularne i da im takav publicitet nije potreban.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike