Noletov kadar za istoriju! Vimbldon u prenosu objavio kada je Đoković poslednji put izgubio na Centralnom terenu! Tačno u sekund! (FOTO)

09.07.2023

22:23

0

Autor: A. Š.

Najtrofejniji grend slem teniser trenutno igra osminu finala Otvorenog prvenstva Engleske protiv Roberta Hurkača

Noletov kadar za istoriju! Vimbldon u prenosu objavio kada je Đoković poslednji put izgubio na Centralnom terenu! Tačno u sekund! (FOTO)
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bori se za novo grend slem četvrtfinale u karijeri. Drugi reket sveta na Vimbldonu je veliki favorit za osvajanje trofeja kojim će ispisati dodatne stranice istorije belog sporta, a večeras su svi Noletovi fanovi dobili dodatnog aduta u raspravama oko zvanja najveće tenisera svih vremena.

Srpski as igra osminu finala trećeg grend slema u sezoni protiv Huberta Hurkača, a sredinom prvog seta reditelj prenosa je odlučio da objavi podatak za sva vremena.

Naime, poznto je već da Nole centralni teren „Ol Ingland kluba“ nije napustio poražen već 10 godina, ali večeras smo dobili još precizniju informaciju – tačno u sekunda.

U trenutku kada se Đoković početkom osmog gema spremao za servis, u donjem desnom uglu ekrana je izašla markica sa natpisom:

Vreme od Đokovićevog poslednjeg poraza na Centralnom terenu – 10 godina, dva dana, tri sata, 44 minuta, 24 sekunde…

Šta reći nego – GOAT!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike