Nadal se poklonio Noletu! Rafa pred diplomcima svoje akademije deo govora posvetio istorijskom uspehu Srbina!

14.06.2023

22:22

0

Autor: A. Š.

Nekada najbolji teniser sveta pokazao veliko viteštvo i pokazao da se s punim pravom svrstava među najbolje tenisere svih vremena

Nadal se poklonio Noletu! Rafa pred diplomcima svoje akademije deo govora posvetio istorijskom uspehu Srbina!
Rafael Nadal - Copyright Printscreen/Twitter/Rafael Nadal

Nadali su se neutralni ljubitelji tenisa još jednom klasiku na Rolan Garosu. Priželjkivali su direktan okršaj Novaka Đokovića i Rafe Nadala u borbi za istorijsku 23. grend slem titulu, ali do nje nije došlo jer je španski as zbog povrede morao da odustane od nastupa u Parizu.

Izostankom „kralja šljake“ Noletu se potpuno otvorio put do trona Otvorenog prvenstva Francuske, što je srpski as iskoristio i postao najtrofejniji grend slem teniser svih vremena.

U danima posle istorijskog finala Novaku su stizale čestitke sa svih strana, a Nadal je pred diplomcima svoje akademije još jednom „skinuo kapu“ Đokoviću, pokazavši tako da poseduje vrhunske kvalitete van i terena.

Dok je prilikom dodele diploma na akademiji „Rafael Nadal“ držao govor pred potencijalnim naslednicima, nekada najbolji teniser sveta deo je posvetio i najvećem rivalu.

- Pre nekoliko dana je završen Rolan Garos. Želim da čestitam Novaku Đokoviću na ovome što je uradio, što nije viđeno nikada u muškom tenisu, 23 titule, to su brojke za koje smo pre nekoliko godina mislili da su nemoguće za dostići ih. Puno čestitki Novaku, od mene lično, od svih u akademiji – istakao je Rafa Nadal.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike