Emotivni Nole: Živim svoj san - želim trofej na Rolan Garosu!

09.06.2023

19:06

1

Đoković je priznao da mu je povreda Alkaraza olakšalo da se domogne same završnice ovog prestižnog turnira

Emotivni Nole: Živim svoj san - želim trofej na Rolan Garosu!
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Jean-Francois Badias

Srpski teniser Novak Đoković nije krio zadovoljstvo što se plasirao u sedmo finale Rolan Garosa, istakavši da je Karlos Alkaraz imao problema sa grčevima, da mu je to olakšalo da stigne do pobede.

- Prvo moram da kažem da Karlos nije imao sreće. Na ovom nivou ne želite takve stvari, grčeve i probleme u završnici grend slema. Na mreži sam mu rekao da je fantastičan igrač i da će sigurno u budućnosti osvojiti turnir. Bilo mu je teško da odluči da li da preda ili ne i čestitam mu na borbi do kraja. Ni ja se nisam osećao sveže na kraju drugog seta. Onda je on dobio grčeve i od tada je bio potpuno drugi meč. Video sam da se muči, trudio sam se da ne razmišljam o tome i nadam se da će brzo da se vrati na teren - poručio je Novak i dodao:

- Nije lako zadržati taj intenzitet, igrao sam odlično set i po, pa je on bio bolji u završnici i završio set. Znao sam da moram da udaram lopticu ranije, da on udara snažno, bilo je iscrpljujuće. Srećan sam što sam opet u finalu.”

Novak Đoković je istakao da još ništa nije gotovo i da mu do 23. trofeja na grend slemovima treba još jedna pobeda u Parizu.

- Da to je tačno, ništa nije gotovo, ima još jedan meč, živim svoj san, volim da igram na Rolan Garosu i srećan sam zbog finala, nadam se da ću pokazati dobru igru i da ću pobediti u nedelju - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike