Svi se pitaju šta je snašlo Alkaraza! Nekadašnji Đokovićev rival dao odgovor i sve nasmejao do suza!

09.06.2023

18:39

0

Autor: A. Š.

Endi Rodik malo u šali, malo u zbilji, pokušao da odgonetne misterioznu povredu mladog Španca

Svi se pitaju šta je snašlo Alkaraza! Nekadašnji Đokovićev rival dao odgovor i sve nasmejao do suza!
Endi Rodik - Copyright Profimedia

Sjajno prvo polufinale Rolan Garosa preti da doživi tragičan kraj, u smislu završetka meča u kojem jedan od tenisera nije mogao da bude na svom najvećem nivou.

Dva seta je publika na „Šatrijeu“, ali i kraj tv prijemnika, uživala u majstorijama Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, koji je na početku trećeg seta doživeo misterioznu povredu.

Delovalo je na prvi mah da se radi samo o grču, međutim kako vreme prolazi jasno je da mladi Španac ima neki veći fizički problem, jer nije uspeo ni približno da se vrati u igru kojom je žestoko mučio Noleta.

Šta mu se desilo, Alkaraz će verovatno odgonetnuti posle meča, a dok je trajao duel na društvenim mrežama se tim povodom oglasio Endi Rodik i izazvao pregršt reakcija.

Nekadašnji američki teniser odlično zna kako izgleda kada preko puta sebe imate Novaka Đokovića. I to onog Noleta iz zenita njegove impresivne karijre. Iz zvog iskustva, Rodik je, malo kroz šalu, a malo ozbiljno, pokušao da odgonetne šta se to dogodilo prvom teniseru sveta.

- On prvo uzme tvoje noge – napisao je Rodik na „Tviteru“, aludirajući na fanatičnu upornost Noleta i preveliki trud koji njegovi rivali moraju da ulože kako bi došli do poena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike