Kosovo, Ajronmen i Nikola Jokić! Đokovića "rešetali" strani mediji, pa dobili šta su tražili!

01.06.2023

07:10

0

Autor: G. F.

Noletova konferencija pretvorila se u dobru zabavu zahvaljujući odgovorima našeg asa

Kosovo, Ajronmen i Nikola Jokić! Đokovića "rešetali" strani mediji, pa dobili šta su tražili!
Dva srpska "Džokera" - Copyright Profimedia

Samo vi pucajte, ja i dalje držim čas! Tako se najbolje može opisati ono što Đoković radi na terenu, ali i van njega.

Nakon velike "frke" koja se digla nakon što je na kameri ispisao "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju", Đoković se našao na meti stranih novinara koji su tražili objašnjenje njegove poruke.

A kad su već tražili, dobili su jasan, glasan i precizan odgovor:

- Ne smeta mi što sam to rekao, opet bih, ali već imate moje izjave. Svestan sam da se mnogi ne slažu, ali to je to, stojim iza toga - rekao je Nole, pa se čak i našalio:

- Nema slema bez drame za mene. Izgleda me to "goni".

Dodatnu pažnju privukao je i u meču drugog kola zbog  čudnog detalja na grudima, koji su svi zapazili kada je presvlačio majicu. Po društvenim mrežama odmah su se pojavile brojne teorije, a Đoković je nastavio u šaljivom stilu:

 

 

- Voleo sam Ajronmena kad sam bio mali. Zato je moj tim doneo nanotehnologiju i da toga nije bilo ja sad verovatno ne bih sedeo ovde!

Da sve prođe u "zabavnom" tonu, iako to brojnim stranim novinarima baš i nije bio plan, stiglo je i pitanje o finalu NBA lige.

- Nikola Jokić, napred Denver! Mnogo volim Džimija Batlera, obožavam košarku, znam da dolazi da gleda teniske mečeve. Ali moram da podržim mog čoveka, Džokera! Želim mu da osvoji prvi pehar. Bilo bi neverovatno da to uradi - rekao je Nole, pa nastavio:

- Takve stvari ne shvatate dok su igrači aktivni. Kada se penzionišu, više će ceniti. Nisam ekspert za košarku, gledam šta pričaju Šekil O Nil i Medžik Džonson. NBA liga je najbolja na svetu i nestvarno je šta je sve uradio. Dolazi iz male zemlje, malog grada. Ostao je ponizan, porodičan čovek, voli konje. Njega ne interesuje šta drug pričaju i to je nešto što mnogo poštujem kod njega!

Novak Đoković u petak igra meč 3. kola Rolan Garosa sa Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom, a vreme početka meča biće objavljeno u toku današnjeg dana.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike