Nole oduševio publiku: Izvinite na mom francuskom, nadam se da me razumete!

31.05.2023

23:52

0

Đoković istakao da na Rolan Garosu ima posebnu energiju, što je podiglo navijače na noge

Nole oduševio publiku: Izvinite na mom francuskom, nadam se da me razumete!
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Thibault Camus

Novak Đoković je slavio protiv Martona Fučoviča u drugom kolu Rolan Garosa, a srpski teniser je odmah posle meča istakao da je protivnik odigrao fantastično prvi set.

 - Svi teniseri kada igraju na Šatrijeu žele da igraju svoj najbolji tenis i nemaju šta da izgube. Nisam bio iznenađen kako je igrao. Vrlo dobro ga poznajem. On može da igra vrlo dobar tenis na svim podlogama. Ja sam bio jako fokusiran na sebe i ono što radim na terenu. Izvinite na mom francuskom, nisam zadovoljan kako ga pričam, ali kako je tako je, pričam na osnovnom nivou. Ali i dalje mogu da govorim dovoljno dobro valjda da me svi razumete - istakao je Đoković. 

Srpski teniser smatra da svako ima motiv više kada igra na Filipu Šatrijeu.

- Hvala vam svima što se došli ovde. Dajete mi svakog dana i svake godine mnogo energije. Nadam ste da ste se i vi dobro zabavili, ovo je prvi meč za mene u večernjem sesiji. Prvi set nije bio dobar za mene, u drugom i u trećem setu sam dobro odigrao i veoma sam zadovoljan, kada pogledamo nastup večeras. 

Ovo je inače Đokoviću bio prvi meč na Rolan Garosu u večernjem terminu, istakvaši da nema neke razliku u odnosu kad igraš po danu.

- Ista je priprema za meč, nema tu neke velike razlike. Mnogo je bilo vetra i to je bio problem, jako je teško bilo kontrolisati sve to. Lopta je jednostavno drugačije letela, teško se bilo nameštati za udarac, svaki udarac je morao da bude prilagođavan. Večernje sesije su posebne i specijalne i hvala vam što ste bili ovde - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike