Ako vam se učinilo da ste videli Novaka u najdosadnijem gradu, niste se prevarili: Poznato zašto je došlo do iznenadnog putovanja! (FOTO)

08.05.2023

09:31

0

Autor: A. S.

A sada se okreće mastersu u večnom gradu

Ako vam se učinilo da ste videli Novaka u najdosadnijem gradu, niste se prevarili: Poznato zašto je došlo do iznenadnog putovanja! (FOTO)
Novak Đoković - Copyright MN Press

Zbog problema sa laktom, najbolji teniser sveta Novak Đoković je preskočio turniru Madridu, ali se sprema za povratak i to na jednom od dražih turnira, u Rimu.

Masters u glavnom gradu Italije počinje za dva dana, a Novak je na putu do Apenina otišao preko Izraela.

Iznenadilo je sve ovo putovanje, ali kako navode tamošnji mediji, Đoković je imao dobar razlog da poseti Tel Aviv, tačnije Petah Tikvu.

Novak je u Izrael stigao u pratnji oca Srđana, kako bi se sreo sa doktorom Majklom Mirišvilijem, predsednikom kompanije "Vatergem", čija je osnovna delatnost prečišćavanje vode za piće.

 

 

- Ako vam se učinilo da ste u prolazu na aerodromu videli Novaka Đokovića - nije vam se učinelo, zaista ste ga videli. Došao je u Petah Tikvu i da - najdosadniji grad na svetu je danas sve samo ne to. A sutra će se vratiti na staro. I ne pokušavajte da tražite Novaka, jer je već otišao - navodi sajt "njuzmd" koji je došao do ekskluzivnog materijala. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike