Novak skoro nije dobio ovakvu porciju hvalospeva! Legenda snukera nema dilemu ko je GOAT i nije se zadržao samo na tome!

11.04.2023

17:37

0

Autor: A. Š.

Roni O Saliven izrekao je pregršt komplimenata na račun najboljeg tenisera sveta

Novak skoro nije dobio ovakvu porciju hvalospeva! Legenda snukera nema dilemu ko je GOAT i nije se zadržao samo na tome!
Roni O Saliven i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Dugo već u svetu sporta traje polemika ko je najbolji teniser svih vremena. Niko nema dilemu da se to ime traži među trojicom asova koji su „belom sportu“ podarili eru koja će se veoma teško ikada više ponoviti.

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer u poslednjih 10-ak godina ispisali su najlepše stranice teniske istorije i svaki od njih ima pregršt aduta zbog kojih baš on treba da bude proglašen za GOAT-a.

Ipak, kod Ronija O Salivena dileme nema. Legendarni šampion snukera nije se zaustavio samo na tenisu, već je otišao i korak dalje u hvalospevima prvom reketu planete.

- Federer, Nadal, Đoković… Uvek sam voleo da ih gledam. Oni su trojica najboljih tenisera svih vremena… Ipak, za mene će Novak biti kralj svih! Nije bitno da li ste fudbaler, golfer, hokejaš… svi gledaju u Đokovića. On je jedan od najboljih sportista svih vremena – kazao je O Saliven za „Eurosport“.

Sedmostruki svetski šampion u snukeru je neskriveni ljubitelj tenisa, pa njegove reči samim tim imaju i dodatnu težinu.

- Voleo bih da mogu da radim za stolom ono što Đoković radi na terenu – istakao je O Saliven, pa dodao:

- Život profesionalnog tenisera je težak. Ali, kada ste na vrhu, mesta na kojima igrate su neverovatna – završio je Roni O Saliven.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike