Garderoba Mirke Federer ukrala šou u Parizu! O ovome svi bruje jer šalje jasnu poruku, čekamo odgovor Jelene i Ćiske! (FOTO)

26.01.2023

16:35

0

Autor: A. Š.

Mirka je na zanimljiv način otvorila večito pitanje o najboljem teniseru svih vremena

Garderoba Mirke Federer ukrala šou u Parizu! O ovome svi bruje jer šalje jasnu poruku, čekamo odgovor Jelene i Ćiske! (FOTO)
Mirka Federer - Copyright Profimedia

Prošle sezone ATP tur je ostao bez jedne istinske ikone. Legendarni Švajcarac Rodžer Federer završio je impresivnu karijeru, a prve mesece zaslužene penzije provodi tako što pokušava da porodici nadoknadi sve ono za šta je bila uskraćena dok je imao obaveze na teniskom terenu.

Tako je pre nekoliko dana snimljen na skijanju, a sada je odlučio da skokne do Pariza kako bi sa suprugom Mirkom ispratio nedelju mode u francuskoj prestonici.

A tamo je Rodžerova žena ukrala šou. Dok je Švajcarac po crvenom tepihu prošetao po poslednjim modnim trendovima, Mirkin pulover je ekspresno zapalio interent.

Nema dileme da je Slovakinja potpuno svesno izabrala baš ovaj trenutak da malo zatalasa beli sport. U jeku Australijan opena, na kojem se Novak Đoković bori za 22. grend slem titulu s kojom bi se izjednačio sa Rafom Nadalom, Federerova supruga je rešila da pošalje poruku najvećim Rodžerovim rivalima, a da pritom ne kaže nijednu jedinu reč.

 

 

Naime, Mirka je otvorila večito pitanje o najboljem teniseru svih vremena, a sudeći po plavoj kozi na puloveru, ona nema dilemu ko je GOAT.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike